Inspraak op ontwerp-beleidskader Gelderse Energie-Infrastructuur (GEIS)

 

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland leggen het ontwerp-beleidskader Gelderse Energie-Infrastructuur (GEIS) ter inzage. Het ontwerp-beleidskader gaat over de provinciale inzet op energie-infrastructuur. Het bepaalt op welke energie-infrastructuur de provincie een actieve rol neemt; welke rollen de provincie daarbij heeft; en welke instrumenten de provincie kan inzetten. Eenieder kan op het ontwerp-beleidskader reageren. De inspraakperiode loopt van 21 december 2022 tot en met 7 februari 2023.

 

De stukken zijn te vinden bij de balie van het Huis der Provincie, Markt 11 te Arnhem. Eveneens zijn de stukken digitaal te vinden. Door te klikken op deze link komt u bij het ontwerp-beleidskader Gelderse Energie-Infrastructuur (GEIS) en door te klikken op deze link komt u bij de bijlage Energie-infrastructuurladder.

 

Reageren kan schriftelijk per e-mail door deze te verzenden naar post@gelderland.nl onder vermelding van ‘Inspraak op ontwerp-beleidskader Gelderse Energie-Infrastructuur (GEIS)’. Een schriftelijke reactie per brief kunt u sturen naar Postbus 9090, 6800 GX Arnhem, onder vermelding van ‘Inspraak op ontwerp-beleidskader Gelderse Energie-Infrastructuur (GEIS)’. Eveneens is het mogelijk om een mondelinge reactie in te dienen. Hiervoor maakt u een afspraak via Provincieloket door te bellen naar 026-3599999.

 

Uw reactie wordt overwogen in de uitwerking van het ontwerp-beleidskader tot een definitief beleidskader Gelderse Energie-Infrastructuur. De besluitvorming over het beleidskader Gelderse Energie-Infrastructuur is een bevoegdheid van Provinciale Staten van Gelderland. U ontvangt een reactie op uw inspraak binnen 6 weken na de sluiting van de inspraakperiode.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Provincieloket, telefonisch via 026-3599999 en per e-mail via provincieloket@gelderland.nl.

 

Gedeputeerde Staten van Gelderland

 

 

Naar boven