Provincie Limburg, besluit Wet bodembescherming Swalmerstraat/Sint Janstraat Roermond, LI095700124

Gedeputeerde Staten van Limburg geven kennis dat zij een besluit hebben genomen op grond van de Wet bodembescherming (Wbb) over het saneringsplan.

Locatie: Swalmerstraat 39 en Sint Janstraat 9 Roermond, kadastraal bekend gemeente Roermond, sectie D, nummers 5213 en 5048.

Datum besluit: 16 december 2020

Projectcode: LI095700124 Op deze procedure is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Inzage Het besluit en de bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage van 23 december 2020 t/m 2 februari 2021. Vanwege de maatregelen ter beperking van verspreiding van het Corona-virus, zullen de stukken niet als papieren versie ter inzage liggen. Ze kunnen in digitale vorm worden opgevraagd door een email te sturen naar yhh.de.man@prvlimburg.nl;

Rechtsbescherming Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u, tegen betaling van de verschuldigde griffierechten, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U moet dan overeenkomstig artikel 6:8, lid 4, Awb binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht alsmede de redenen van het beroep (motivering). Het beroepschrift moet worden gericht aan: Raad van State; Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u een beroepschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internetpagina van de Raad van State, www.raadvanstate.nl. Klik op ‘Onze werkwijze’ en vervolgens op ‘Bestuursrechtspraak’.

Informatie Vergunningen, Toezicht en Handhaving, tel. 06 50 21 40 49

Naar boven