Wet bodembescherming - Bilderdam 28 D-E te Leimuiden

De Omgevingsdienst West-Holland heeft namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland een melding ontvangen ingevolge artikel 39c (goedkeuring evaluatierapport) en artikel 39d (goedkeuring nazorgplan) van de Wet bodembescherming (Wbb), ingediend door IDDS. Het betreft een verzoek tot het afgeven van een beschikking inzake de instemming met het ingediende evaluatierapport en nazorgplan voor de locatie Bilderdam 28 D-E te Leimuiden, kadastraal bekend als Leimuiden, sectie C, nummers 2179 en 2180 (beide ged.). De locatie is geregistreerd onder de locatiecode AA188400664.

Procedure

De reguliere procedure wordt gevolgd. Dit houdt in dat er geen ontwerpbesluit ter inzage wordt gelegd en dat er direct een definitief besluit wordt genomen.

Beschikking

Wij hebben besloten in te stemmen met het evaluatierapport en nazorgplan.

Stukken inzien

De stukken liggen ter inzage van dinsdag 17 november tot en met maandag 28 december 2020 in het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de website van de gemeente.

Bezwaar

Volgens artikel 7:1 van de Awb kan door de belanghebbende(n) bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend tegen dit besluit. Dit moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit, onder vermelding van "Awb-bezwaar" in de linkerbovenhoek van enveloppe en bezwaarschrift. Dit bezwaar dient te worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag.

Ook kan een voorlopige voorziening gevraagd worden bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Omgevingsdienst West-Holland via (071) 4083 100 of meldingwbb@odwh.nl. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2020-011003.

 

Naar boven