Provincie-Utrecht: Bekendmaking ontbrandingstoestemming vuurwerk Prins Clauslaan te Veenendaal

Publicatiedatum: 23 maart 2018

Type: ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit

Locatie: Veenendaal

PyromaX Firework Events wil vuurwerk op 27 april 2018 afsteken in de buurt van de Prins Clauslaan te Veenendaal. Woont of werkt u in de buurt? Leest u dan onderstaande informatie.

Beschikking ontbrandingstoestemming

PyromaX Firework Events heeft aan de provincie Utrecht toestemming gevraagd om op 27 april 2018 vuurwerk af te steken.

Deze aanvraag voldoet aan het Vuurwerkbesluit. Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben daarom een ontbrandingstoestemming verleend. De toestemming is verleend voor het afsteken van vuurwerk. De werkzaamheden (opbouwen, afsteken, opruimen) vinden plaats op de Prins Clauslaan te Veenendaal van 10.00 uur tot 23.55 uur. Het vuurwerk wordt om circa 21.00 uur afgestoken.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Utrecht, binnen zes weken na de dag waarop de beschikking op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt.

  • 1.

    Digitaal: gebruikt u hiervoor het formulier “Bezwaar tegen beslissing provinciaal bestuur met DigiD’’. Uw DigiD geldt als ondertekening. U vindt het formulier via:  

  • 2.

    Schriftelijk: t.a.v. de secretaris van de Awb-adviescommissie van PS en GS, postbus 80300, 3508, TH Utrecht. 

     

    Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van (het gedeelte van) de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar (de motivering). 

    Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Het maken van bezwaar schorst de werking van de beschikking niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het maken van bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland: afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorziening, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Daarbij is een griffierecht verschuldigd.

Informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeld u hierbij het kenmerk van de ontbrandingstoestemming: Z-VERG-2018-0142.

‘De RUD Utrecht publiceert een groot deel van haar kennisgevingen digitaal op www.officielebekendmakingen.nl. U kunt zich via www.overheid.nl abonneren op deze publicaties over projecten bij u in de buurt. Dan krijgt u een e-mailbericht op het moment dat er een melding of een besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt. Via de tab ‘overheidsinformatie’ op www.overheid.nl kunt u de bekendmakingen ook vinden. Meer informatie over vuurwerk vindt u op www.rudutrecht.nl/diensten/vuurwerk.’

 

Naar boven