Wijzigingsbesluit Beleidsregel topbeloningen Provincie Limburg 2013

 

Gedeputeerde Staten van Limburg

maken ter voldoening aan het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht en de Provinciewetbekend dat zij in hun vergadering van 1 maart 2016 hebben vastgesteld het:

 

Wijzigingsbesluit Beleidsregel topbeloningen Provincie Limburg 2013

 

Artikel I Wijzigingen

De Beleidsregel topbeloningen 2013 wordt als volgt gewijzigd:

 

Onderdeel A

In de Beleidsregel topbeloningen Provincie Limburg 2013 wordt het maximum norminkomen gewijzigd van € 193.000,-- naar € 179.000,--.

 

Onderdeel B

In de Beleidsregel topbeloningen Provincie Limburg 2013 wordt de maximaal subsidiabele uurvergoeding bij de verlening van projectsubsidies gewijzigd van € 117,-- in € 108,--.

Artikel II Overgangsrecht

 

Onderdeel A

Voor subsidieaanvragen die zijn ingediend en subsidiebesluiten die zijn genomen vóór inwerkingtreding van dit Wijzigingsbesluit blijven de bepalingen van de Beleidsregel topbeloningen Provincie Limburg 2013 van kracht zoals die golden vóór de inwerkingtreding van dit Wijzigingsbesluit, ook voor de volgende stappen in het subsidietraject.

 

Onderdeel B

Voor de regeling met betrekking tot de vennootschappen geldt dat voor afspraken die zijn gemaakt vóór inwerkingtreding van dit Wijzigingsbesluit de bepalingen van de Beleidsregel topbeloningen Provincie Limburg 2013 van kracht blijven zoals die golden vóór de inwerkingtreding van dit Wijzigingsbesluit.

 

Artikel III Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking de dag na publicatie in het Provinciaal Blad.

 

Artikel IV Integrale tekst

De nieuwe integrale tekst van de Beleidsregel topbeloningen Provincie Limburg 2013 wordt in een afzonderlijk Provinciaal Blad gepubliceerd.

 

 

Algemene toelichting

Bij de verlaging van de bezoldigingsnorm wordt aansluiting gezocht bij de Wet normering bezoldiging topfunctionarissen publieke en semipublieke sector (WNT), kortweg Wet normering topinkomens.

 

Gedeputeerde Staten voornoemd

voorzitter

drs. Th.J.F.M. Bovens

secretaris

mr. A.C.J.M. de Kroon

Naar boven