Kennisgeving van het voornemen tot het opstellen van een inpassingsplan en een gecombineerdeplan- en projectMER voor het inpassingsplan Intensieve Veehouderij Beemte Vaassen
De provincie Gelderland is gestart met het opstellen van een inpassingsplan voor de verplaatsing van een agrarisch bedrijf (niet-grondgebonden veehouderijbedrijf) van de Amersfoortseweg in Uddel naar de Bokkerijweg in Vaassen en de verkeerskundige ontsluiting van dit bedrijf en een tweede agrarisch bedrijf, aan de Weteringdijk in Vaassen. Op grond van de Wet milieubeheer stelt zij hiervoor een milieueffectrapport (MER) op en wordt de procedure voor de milieueffectrapportage (m.e.r.) doorlopen. Door middel van het MER heeft het milieubelang een volwaardige plaats in de besluitvorming.
Notitie Reikwijdte en Detailniveau
De Notitie Reikwijdte en Detailniveau is de eerste stap van een milieueffectprocedure (m.e.r.). In de Notitie staat beschreven hoe en welk milieuonderzoek wordt uitgevoerd, welke milieuthema’s worden beschouwd en welke (vervolg)procedures aan de orde zijn.
Reageren
Deze Notitie Reikwijdte en Detailniveau wordt vanaf donderdag 14 augustus, gedurende 6 weken, ter visie gelegd. Iedereen krijgt dan de gelegenheid de onderzoeksopzet van de m.e.r. te lezen en eventueel een mening (zienswijze) in te dienen. U kunt de stukken inzien in de bibliotheek van het provinciehuis en de gemeentehuizen van Apeldoorn en Epe. Daarnaast zijn de stukken op de website van de provincie Gelderland terug te vinden, www.gelderland.nl. Hier vindt u ook informatie over de datum en locatie van de informatieavond, die begin september wordt georganiseerd.
U kunt schriftelijk uw zienswijze indienen:
Per post:
College van Gedeputeerde Staten van Gelderland
Postbus 9090
6800 GX Arnhem
Per e-mail:
post@gelderland.nl
Onder vermelding van:
Zienswijze Notitie Reikwijdte en Detailniveau Intensieve veehouderij Beemte-Vaassen
Naar boven