Aanvraag vergunning voor het renoveren en verduurzamen van het pand op de locatie Energieweg 46 te Nijmegen zaaknummer AB24.00110

De Gemeente Nijmegen heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het renoveren en verduurzamen van het pand op de locatie Energieweg 46 te Nijmegen.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

 

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Waarschijnlijk neemt de gemeente voor 26 maart 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als de gemeente van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

 

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen. Dit kan via het telefoonnummer 024 751 77 00.

Naar boven