Opgelet: Gemeente Etten-Leur is gesloten op 29 augustus

 

 

Op donderdag 29 augustus zijn alle medewerkers van Gemeente Etten-Leur afwezig vanwege de Dag van de Organisatie. Op die dag zijn er workshops, presentaties en andere activiteiten voor de medewerkers over onze gemeente en onze organisatie. Daarom kunt u die dag niet terecht bij de gemeentelijke diensten.

 

Wat b etekent d it voor u ?

Gemeentelijke diensten zijn gesloten.

Geen a fspraken: Het is niet mogelijk om op 29 augustus een afspraak te maken met de gemeente.

Telefoondienst: De telefoondienst wordt, alleen voor vragen en opmerkingen die niet kunnen wachten en voor spoedgevallen, waargenomen door een extern callcenter via 14076, net als in het weekend. U kunt op de andere werkdagen na telefonische afspraak (14076) terecht in het Stadskantoor.  

Uitzonderingen en bereikbaarheid:

Milieustraat en afvalinzameling : De milieustraat is ‘s middags open van 13.00 – 16.00 uur, zodat inwoners hun afval kunnen wegbrengen. Ook de afvalinzameling gaat gewoon door op die dag.

Werkplein en RWB: Het stadskantoor blijft toegankelijk voor het Werkplein en de RWB.

Geplande Huwelijken: De huwelijken die gepland staan voor die dag gaan natuurlijk gewoon door zoals afgesproken.

Dank voor uw begrip

Voor noodgevallen is zoals gezegd de weekendregeling van kracht. Informatie van uw gemeente is natuurlijk de hele dag beschikbaar op www.etten-leur.nl, www.etten-leurmakenwesamen.nl en via onze social media. Als u een melding wilt doen over de openbare ruimte, kunt u dit via de BuitenBeter app doen. Zo heeft u hopelijk zo min mogelijk hinder van deze ééndaagse sluiting. Alvast hartelijk bedankt voor uw begrip. En natuurlijk zijn we op 30 augustus u weer graag van dienst.

 

Naar boven