Aanvraag exploitatievergunning horecabedrijf Antonio Vivaldistraat 3 in AMSTERDAM

 

Stadsdeel: Zuid

Aanvraag verlenging exploitatievergunning voor bedrijf Bar Valdi - Antonio Vivaldistraat 3 - 1083HP -

Soort bedrijf: Alcohol verstrekkend bedrijf - dagzaak

Soort inrichting: Eetcafé

Terras: Ongebouwd

Openingstijden Zo-Do: 7.00 tot 1.00

Openingstijden Vrij-Za: 7.00 tot 3.00

Ontvangen op: 15-02-2023

Kenmerk gemeente: Z/23/2131718

 

Aanvraag vergunning voor het uitbaten van een horecabedrijf aan Antonio Vivaldistraat 3 in AMSTERDAM

De gemeente Amsterdam heeft een aanvraag voor een horeca exploitatievergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het uitbaten van een horecabedrijf aan Antonio Vivaldistraat 3 in AMSTERDAM.

Waarom publiceert de gemeente Amsterdam dit bericht?

Een horeca exploitatievergunning wordt bij de gemeente Amsterdam aangevraagd om eten of drinken tegen betaling aan te bieden. En daar meteen te eten of te drinken. Met dit bericht laat de gemeente Amsterdam u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer de gemeente Amsterdam een besluit neemt over de aanvraag van de vergunning

De gemeente Amsterdam ontving de aanvraag voor een vergunning op 15-02-2023. Als de aanvraag volledig is ingediend, dan neemt de gemeente Amsterdam binnen 8 weken een besluit. Dit mag de gemeente Amsterdam 1 keer met 8 weken verlengen. Ook kan de termijn langer worden. Bijvoorbeeld als de aanvraag niet compleet is, en er aanvullende gegevens nodig zijn. Dit kan per situatie verschillen.

Als u vragen hebt over de aanvraag van de vergunning

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met het betreffende stadsdeel: horecavergunningen.sdz@amsterdam.nl. Ook kunt u bellen met het telefoonnummer 14 020. U mag reageren op deze aanvraag. Dat noemen wij een zienswijze. U mag een zienswijze indienen zolang er nog geen besluit is genomen. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Amsterdam een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.

 

Heeft u vragen over een aanvraag of wilt u de aanvraag inzien? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Amsterdam via telefoonnummer 14020.

Naar boven