Verleende omgevingsvergunning Anjelierenlaan 6 Aerdenhout

De gemeente ontving op 3 november 2022 een aanvraag om een omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning is verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor het uitbreiden van de woning. Deze aanvraag is volgens de reguliere procedure behandeld. Het besluit is verzonden op 30 januari 2023.

U kunt bezwaar maken tegen ons besluit

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u een bezwaarschrift sturen. Zorgt u ervoor dat u het bezwaarschrift indient binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen. U stuurt uw bezwaarschrift per post naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bloemendaal, Postbus 201, 2050 AE Overveen of digitaal via www.bloemendaal.nl/over-de-gemeente/contact

Zorg dat u de juiste informatie in uw bezwaar zet

In uw bezwaar staat in ieder geval:

  • uw naam en adres

  • uw telefoonnummer of e-mailadres

  • de datum waarop u uw bezwaar schrijft

  • het besluit waartegen u bezwaar maakt

  • de reden van uw bezwaar

  • uw handtekening

Indienen voorlopige voorziening

Is er sprake van spoed? U kunt de rechtbank Noord-Holland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente <naam gemeente> een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Houd er rekening mee dat u hier kosten voor betaalt.

U kunt schriftelijk of digitaal om een voorlopige voorziening vragen:

  • Per post: Rechtbank Noord-Holland Sectie Bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem

  • Digitaal: https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht U heeft dan een digitale handtekening (DigiD) nodig. De voorwaarden leest u op de website.

Stuur ook altijd een kopie van uw bezwaar mee.

 

 

Meer weten?

Bel met team Inwoners, ondernemers en vergunningen via telefoonnummer 023-5225555 of vul ons contactformulier in op: www.bloemendaal.nl/over-de-gemeente/contact

Naar boven