Ontwerp bestemmingsplanwijziging “Kerkdriel wijziging 2022, Lage Hof 4" (BP1259)

Het college is van plan het bestemmingsplan ‘Kerkdriel en Hoenzadriel 2013’ te wijzigen ten behoeve van het toekennen van de bestemming ‘Wonen’ op de percelen behorende bij het adres Lage Hof 4 te Kerkdriel. De percelen zijn kadastraal bekend als gemeente Maasdriel sectie K nummers 3924, 3552, 3553, 1857, 3655. De wijziging van de bestemming is noodzakelijk voor de realisatie van 8 grondgebonden woningen met bijbehorende voorzieningen zoals parkeerplaatsen, paden, groen en waterberging.

In het geldende bestemmingsplan heeft het perceel aan de Lage Hof de bestemming ‘Detailhandel’. Het college kan op grond van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan de bestemming hiervan omzetten naar wonen.

Inzien

Van 2 februari tot en met 15 maart 2023 ligt het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ook vinden op

 

Reageren

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1259' aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer S. Bosch van het Team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven