Kennisgeving onteigening van onroerende zaken in de gemeente Maasdriel voor de uitvoering van het bestemmingsplan Kerkdriel Noord, Paddenstoelenbuurt

De burgemeester van de gemeente Maasdriel deelt mee dat, ingevolge artikel 78, zevende lid, van de onteigeningswet, vanaf 20 januari 2023 tot en met 2 maart 2023 een afschrift van het koninklijk besluit van 25 november 2022, nr. 2022002561, ter inzage ligt.

 

De in het koninklijk besluit ten name van de gemeente Maasdriel ter onteigening aangewezen onroerende zaken zijn nodig voor de uitvoering van het bestemmingsplan Kerkdriel Noord, Paddenstoelenbuurt. Aan de door de Kroon ter onteigening aangewezen onroerende zaken zijn de onderscheiden bestemmingen Groen, Water, Wonen, Verkeer-Verblijfsgebied en de dubbelbestemming Waarde-Archeologie toegekend. Op de onroerende zaken worden werken en werkzaamheden uitgevoerd ter verwezenlijking van die bestemmingen.

 

Het koninklijk besluit is gepubliceerd in de Staatscourant van donderdag 12 januari 2023, nr. 449.

Tegen dit besluit staat geen beroep open.

 

Een afschrift van het koninklijk besluit ligt ter inzage op de volgende locaties:

 

  • .

    gemeente Maasdriel, in het gemeentehuis, Kerkstraat 45 te Kerkdriel (openingstijden staan op de website van de gemeente).

  • .

    Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal.

Naar boven