Burgemeester en wethouders van Zaltbommel –ontwerp beeldkwaliteitsplan Bruchem, Molenstraat naast 1

 

 

Voor het gebied van het bestemmingsplan Bruchem, Molenstraat naast 1 zijn welstandscriteria opgesteld. De geldende welstandscriteria voor dit gebied wijzigen wij hiermee.

 

Inzage

De ontwerp-welstandscriteria ´Beeldkwaliteitsplan Bruchem, Molenstraat’ liggen van vrijdag 28 april 2023 tot en met donderdag 8 juni 2023 ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl. De informatie vindt u onder bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen. Het beeldkwaliteitsplan is tevens als bijlage bij deze publicatie gevoegd.

 

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunnen bewoners en belanghebbenden van de gemeente Zaltbommel hun mening of opmerkingen (zienswijze) over de ontwerpwelstandscriteria aan ons (het college) laten weten. Wij ontvangen dit het liefst schriftelijk. Dit kan op twee manieren.

Elektronisch: info@zaltbommel.nl

Op papier: Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

In de zienswijze neemt u op: omschrijving van het (voorgenomen) besluit waar uw zienswijze over gaat, uw naam en adres, datum, telefoonnummer, handtekening en de motivering van uw zienswijze.

U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor naar de afdeling Leefomgeving via 14 0418 en maak een afspraak.

 

Vragen? Neemt u dan contact op met de afdeling Leefomgeving.

 

Naar boven