Ontwerp bestemmingsplan Gemeentehuis Provincialeweg 5a, Bergambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Gemeentehuis Provincialeweg 5a, Bergambacht met ingang van 18 januari 2023 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Het plan voorziet in een planologisch-juridisch kader voor het realiseren van een nieuw gemeentehuis van de gemeente Krimpenerwaard aan de Provincialeweg 5a in Bergambacht, inclusief parkeren en de landschappelijke inpassing.

Inzien

Vanaf woensdag 18 januari 2023 tot en met dinsdag 28 februari 2023 ligt het ontwerp bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1931.BP2202DK057-ON01. Het plan is tevens te vinden via www.krimpenerwaard.nl/gemeentekantoor.

Het plan is ook in te zien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis, dorpsplein 8 in Stolwijk. Het inzien kan van maandag t/m vrijdag op afspraak. Een afspraak kunt u maken via het algemene nummer van de gemeente Krimpenerwaard, tel.nr. 14 0182.

Informatieavond

Wilt u meer weten over dit ontwerp bestemmingsplan? Bezoek dan de informatiebijeenkomst. Binnenkort kunt u in Het Kontakt en op krimpenerwaard.nl lezen waar en wanneer deze bijeenkomst plaatsvindt.

Zienswijze indienen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw A. van Houtem van Team Advies Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0182 of info@krimpenerwaard.nl.

 

Stolwijk, 17 januari 2023

burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

Namens deze:

J. Hennip, gemeentesecretaris

P. Bouvy-Koene, burgemeester

Naar boven