Voornemen vaststellen plaatsen verzamelcontainers restafval, gemeente West-Betuwe

De voorzitter van het dagelijks bestuur van Avri is voornemens op grond van artikel 7A van de Afvalstoffenverordening Avri 2021 plaatsen van verzamelcontainers in West-Betuwe vast te stellen. Deze voorgenomen plaatsen zijn in nauwe samenwerking met de gemeente West-Betuwe bepaald.

De inwoners gebruiken deze verzamelcontainers voor het aanbieden van restafval

Dit besluit wordt voorbereid op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken hun zienswijzen naar voren brengen.

Waar en wanneer liggen de stukken ter inzage?

De stukken liggen van woensdag 9 maart tot en met 20 april ter inzage bij de gemeente West-Betuwe aan Kuipershof 2, 4191 KH en op de gemeentelijke website.

Geef uw mening

Bent u het er mee eens dat deze plaatsen worden vastgesteld voor het inzamelen restafval. Dan hoeft u niets te doen.

Bent u het niet eens met de plaatsen van de containers?

Dan kunt u de gemeente West-Betuwe binnen 6 weken een reactie sturen.

Hoe?

Geef uw reactie op de website van de gemeente West-Betuwe Een schriftelijke reactie stuurt u aan de gemeente West-Betuwe t.a.v. Otto de Nobel, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Of stuur een e-mail naar gemeente@westbetuwe.nl. Meld dat uw reactie gaat om de 'Inspraak plaatsen containers restafval’. U kunt uw reactie ook telefonisch doorgeven aan het klantcontactcentrum van West-Betuwe telefoonnummer 0345 - 72 88 00 .Wij vragen u vriendelijk om zowel op de website, in de brief, de e-mail of het telefoongesprek uw naam, adres en telefoonnummer te melden. Met uw telefoonnummer kunnen wij contact met u opnemen als we vragen hebben over uw reactie.

Wilt u meer weten

Kijk dan op www.WestBetuwe.nl. De informatie kan u ook worden toegestuurd.

Naar boven