Zakelijke omschrijving inhoud koopovereenkomst en tevens anterieure overeenkomst uitbreiding Albert Heijn

Kennisgeving van het sluiten van een anterieure overeenkomst tussen de gemeente Bunschoten en De Damster B.V. met betrekking tot de uitbreiding van de Albert Heijn aan de Anthon van der Horstlaan 2 in Bunschoten in overeenstemming met artikel 6.24 Wro en ter inzagelegging zakelijke beschrijving in overeenstemming met artikel 6.2.12 Bro.

Aanleiding en doel

De overeenkomst is een vrijwillige overeenkomst met de grondeigenaar en initiatiefnemer en omvat als doel het maken van afspraken voor de uitbreiding van de Albert Heijn aan de Anthon van der Horstlaan waarbij eveneens de buitenruimte opnieuw wordt ingericht.

Kadastrale aanduiding.

V. De overeenkomst heeft betrekking op de kadastrale percelen bekend als gemeente Bunschoten, sectie F, nummers 2187, 2832, ged. 2499, ged. 2960, ged. 2186, ged. 3738. Perceel 3738 is in eigendom bij de gemeente. Onderdeel van de overeenkomst betreft de verkoop van 1.812m2 grond door de gemeente aan De Damster B.V. De gemeente koopt op haar beurt 17m2 grond van De Damster B.V.

Projectinhoud

De Damster B.V. ontwikkelt voor haar rekening en risico de uitbreiding en de herinrichting van de nieuwe buitenruimte. De de uitbreiding betreft 355m2 bruto vloeroppervlakte, waarbij de buitenruimte openbaar toegankelijk blijft. De te doorlopen planologische procedure betreft een uitgebreide omgevingsvergunningprocedure.

Inzage

Deze zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt op grond van het bepaalde artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening vanaf 29 december 2022 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stadsspui 1, 3752 CL te Bunschoten-Spakenburg.

Bunschoten, 28 december 2022

Naar boven