Nota van Inlichtingen verkoop locatie ter realisatie 23 levensloopbestendige grondgebonden woningen binnen het project Bakelgeert e.o. te Boxmeer via openbare verkoopprocedure

Op 11-11-2022 om 09:00 uur is de Verkoop van de locatie ter realisatie van 23 levensloopbestendige grondgebonden woningen te Boxmeer via openbare verkoopprocedure kenbaar gemaakt middels publicatie op de website www.officielebekendmakingen.nl: Gemeenteblad 2022, 502595 | Overheid.nl > Officiële bekendmakingen (officielebekendmakingen.nl)

Door diverse partijen zijn vragen ingediend. De beantwoording van deze vragen verloopt via een Nota van Inlichtingen met bijlagen. Aan de linkerzijde van deze pagina zijn de Nota van Inlichtingen en een zestal bijlagen te downloaden. DWG-bestanden zijn desgewenst op te vragen via Jose.vanUden-Vloet@landvancuijk.nl.

De antwoorden in deze Nota van Inlichtingen vormen gezamenlijk met haar bijlagen, het biedboek en alle daarbij behorende bijlagen randvoorwaarden voor de bieding en de Nota van Inlichtingen wordt opgenomen als bijlage bij de (ver-)koopovereenkomst.

Een tekening waarop de toekomstig peilhoogten zijn weergegeven is op dit moment nog niet gereed. Die wordt uiterlijk op 13-01-2023 op de website www.officielebekendmakingen.nl geplaatst door middel van een nieuwe publicatie.

 

Naar boven