Publicatie verkoop gemeentelijke grond

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van het perceel kadastraal bekend, gemeente Boxmeer sectie L nummer 3583 welk perceel is gelegen tussen de Marijkestraat en de Bakelgeertstraat te Boxmeer. De gemeente is voornemens twee delen van elk circa 370m2 uit voornoemd perceel als bouwkavel te verkopen aan Stichting Mooiland, die de kavels zal betrekken bij de realisatie van twee appartementencomplexen met vijf bouwlagen en in totaal 36 sociale huurwoningen. Dit bouwplan past binnen de prestatieafspraken die Stichting Mooiland met de gemeente heeft gemaakt.

De verkoop van voornoemde grond vloeit voort uit een eerder gesloten samenwerkingsovereenkomst en maakt integraal deel uit van de herontwikkeling van de Bakelgeert-locatie. Onderdeel van deze herontwikkeling is o.a. de aanleg van een fietsstraat ter hoogte van de Marijkestraat, waarbij de gemeente op haar beurt de benodigde gronden verwerft van Stichting Mooiland.

Gelet op het Didam-arrest is publicatie van deze voorgenomen verkoop vereist. Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop door de gemeente omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u uw zienswijze op voornoemde verkoop kenbaar te maken.

De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt 20 kalenderdagen na deze publicatie. Uw zienswijze (schriftelijk) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (emailadres: mailto:gemeente@landvancuijk.nlgemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. “ZIENSWIJZE Verkoop gronden Bakelgeertlocatie te Boxmeer aan Stichting Mooiland, zaaknummer Z/22/056197

Wenst u enkel een nadere toelichting, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@landvancuijk.nl  o.v.v. “NADEREToelichting gewenst,Verkoop gronden Bakelgeertlocatie te Boxmeer aan Stichting Mooiland, zaaknummer Z/22/056197

De behandelend ambtenaar neemt in dat geval contact met u op.

 

Naar boven