Aanvraag alcoholwetvergunning Beethovenstraat 485

 

Stadsdeel: Zuid

Aanvraag drank- en horecavergunning voor bedrijf Cora Delicatessen BV - Beethovenstraat 485 - 1083HK - AMSTERDAM

Soort bedrijf: Horecabedrijf

Ontvangen op: 27-10-2022

Kenmerk gemeente: Z/22/2098359

 

 

Aanvraag vergunning voor het verstrekken van alcohol voor Cora Delicatessen BV - Beethovenstraat 485 - 1083HK - AMSTERDAM

De gemeente Amsterdam heeft een aanvraag voor een Alcoholwetvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het verstrekken van alcohol voor Cora Delicatessen BV - Beethovenstraat 485 - 1083HK - AMSTERDAM.

Waarom publiceert de gemeente Amsterdam dit bericht?

Een Alcoholwetvergunning wordt bij de gemeente Amsterdam aangevraagd om toestemming te krijgen om alcohol te schenken en/of te verkopen. Met dit bericht laat de gemeente Amsterdam u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer de gemeente Amsterdam een besluit neemt over de aanvraag van de vergunning

De gemeente Amsterdam ontving de aanvraag voor een vergunning op 27-10-2022.

Als de aanvraag volledig is ingediend, dan neemt de gemeente Amsterdam binnen 8 weken een besluit. Dit mag de gemeente Amsterdam 1 keer met 8 weken verlengen. Ook kan de termijn langer worden. Bijvoorbeeld als de aanvraag niet compleet is, en er aanvullende gegevens nodig zijn. Dit kan per situatie verschillen.

Als u vragen hebt over de aanvraag van de vergunning

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met het betreffende stadsdeel: horecavergunningen.sdz@amsterdam.nl. Ook kunt u bellen met het telefoonnummer 14 020. U mag reageren op deze aanvraag. Dat noemen wij een zienswijze. U mag een zienswijze indienen zolang er nog geen besluit is genomen. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Amsterdam een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.

Naar boven