Ontwerpwijzigingsplan Renseweg 50, De Mortel ter inzage

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel zijn voornemens om op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan “Renseweg 50, De Mortel“ vast te stellen. Met het plan wordt de agrarische bedrijfsbestemming van het voormalig agrarisch bedrijf op de locatie Renseweg 50 in De Mortel gewijzigd in de bestemming ‘Bedrijf’. Binnen de nieuwe bedrijfsbestemming is statische opslag toegestaan (caravanstalling voor maximaal 60 caravans).

 

Stukken inzien

U kunt het wijzigingsplan online inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om het plan online te bekijken, dan kunt een afspraak maken om dit in het gemeentehuis in te zien. Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 15 december 2022 zes weken ter inzage.

 

Zienswijze indienen

Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn zijn of haar zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken aan burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel. Wij vragen u dit bij voorkeur schriftelijk te doen. De zienswijze moet worden ondertekend en tenminste bevatten naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijze is gericht en de gronden van de zienswijze. Mocht het echt niet anders kunnen, dan kunt u een afspraak maken om een mondelinge zienswijze in te dienen.

 

Gemert, 13 december 2022

Naar boven