Zandvoort, ingekomen aanvraag omgevingsvergunning Oosterparkstraat 18, verzoek afwijken bestemmingsplan in verband met wijzigen functie garage/schuur naar recreatiewoning, ingekomen 30 november 2022, ODIJ-Z-22-116662.

 

De hierboven genoemde aangevraagde vergunning kunt u digitaal inzien op de computer in centrale hal van het raadhuis. U kunt deze inzien tijdens openingstijden.

Deze publicatie betekent ook niet dat u een bezwaarschrift kunt indienen. Mocht de vergunning of ontheffing worden verleend dan zal dit worden gepubliceerd en pas dan kunnen belanghebbenden bezwaar indienen.

Indien wel zienswijzen kunnen worden ingediend, zal dit bij de publicatie voor de ter inzagelegging van het ontwerp - besluit vermeld worden. In die gevallen kan alleen beroep worden ingesteld als zienswijzen zijn ingediende bovenstaande aanvraag is binnengekomen, deze ligt niet ter inzage en is niet digitaal te volgen.

Belanghebbenden worden erop gewezen dat de publicatie van de ingekomen aanvraag NIET betekent dat de vergunning wordt verleend of zal worden geweigerd. Eventuele ontwerpbesluiten om ontheffing te verlenen en verleende vergunningen zullen te zijner tijd worden gepubliceerd, waarna de mogelijkheid bestaat de plannen in te zien en eventuele zienswijzen in te dienen c.q. bezwaar te maken.

 

Naar boven