Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Sambeek, uitbreiding Stalenberg 16

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk maken bekend dat onderstaand ontwerpbesluit ter inzage wordt gelegd:

Het ontwerpbestemmingsplan “Sambeek, uitbreiding Stalenberg 16”.

Waar ligt het plangebied?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft enkel betrekking op het bestaande bedrijfsperceel Stalenberg 16 en een ten zuiden daarvan liggend agrarisch perceel.

Wat is de inhoud van het plan?

In dit ontwerpbestemmingsplan wordt de bestemming van het agrarische perceel omgezet naar de bestemming “bedrijf”. Dit perceel wordt na vaststelling van deze wijziging toegevoegd aan het bedrijfsperceel Stalenberg 16.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Wij nodigen u uit om het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Dit ligt zes weken ter inzage van woensdag 7 december 2022 tot en met dinsdag 17 januari 2023. De stukken zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt onder andere zoeken op de plannaam Sambeek, uitbreiding Stalenberg 16 of met plannummer NL.IMRO.1982.BPSbkuitbrStalenb-ON01. Het bestemmingsplan is tijdens openingstijden ook in te zien in het Gemeentehuis, Louis Jansenplein 1, in Cuijk. Als u het bestemmingsplan in het gemeentehuis wil inzien vragen wij u contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via ro@landvancuijk.nl of telefoonnummer 0485-854000.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen online via een DigiD-formulier, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Een zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kunt u online indienen via de website: www.gemeentelandvancuijk.nl/formulieren/zienswijze-indienen. Een schriftelijke zienswijze hierover richt u aan de gemeenteraad van Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA GRAVE.

Voor algemene informatie over het plan of een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Hoe verloopt de procedure verder?

De zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden beoordeeld door burgemeester en wethouders. Per zienswijze wordt aangegeven of, en op welke wijze de zienswijze heeft geleid tot een aanpassing ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Het (al dan niet aangepaste) bestemmingsplan wordt vervolgens voor definitieve vaststelling voorgelegd aan de gemeenteraad.

Cuijk, 6 december 2022.

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk

Naar boven