Besluit omgevingsvergunning Milieu Deestersteeg 5, Deest

 

Het onderstaande definitief besluit in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is door het college burgemeester en wethouders van Druten op genoemde datum verzonden naar:

Maatschap T.M.A. van Oort en J.A.M. van Oort Schepers, Deestersteeg 5, Deest , ( het oprichten van een inrichting) wijzigen bestaand pluimveebedrijf (arti kel 2.1., eerste lid, onder e, van d e Wabo ) , besloten en verzonden op 5 december 2022 .

Ter inzage / informatie

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 8 december 2022 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan (024) 751 7700 of stuur met vermelding van het OLO-nummer 6385979 en/of het zaaknummer W.Z21.107858.01 een email naar wabo@odrn.nl.

Beroep en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen een beroepschrift indienen bij de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht (Postbus 9030, 6800EM Arnhem). Het beroepschrift binnen 6 weken vanaf de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, worden ingediend. Wanneer een beroepschrift wordt ingediend kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800EM Arnhem)

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en vat ten minste: a. de naam en adres van de indiener; b. de dagtekening; c. een omschrijving het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum van het besluit; d. de gronden van het beroep. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kun u informatie verkrijgen bij de rechtbank Gelderland, telefoonnummer (026) 359 20 22 of www.rechtspraak.nl.

Naar boven