Voornemen maatwerkvoorschrift, Steynlaan 44 in Zeist

De gemeente is van plan om een maatwerkvoorschrift te stellen voor het bedrijf op het adres Steynlaan 44 in Zeist. De gemeente heeft op 30 november 2022 een ontwerpbesluit genomen. Het gaat om een maatwerkvoorschrift voor ontheffing vetafscheider/slibvangput. Met een maatwerkvoorschrift geeft de gemeente een bedrijf toestemming om af te wijken van een milieumaatregel in het Activiteitenbesluit.

 

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Met een maatwerkvoorschrift geeft de gemeente een bedrijf toestemming omaf te wijken van een milieumaatregel in het Activiteitenbesluit. Het maatwerkvoorschrift kan strenger maar ook minder streng zijn. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

 

Wilt u reageren op het maatwerkvoorschrift?

Het maatwerkvoorschrift dat de gemeente wil stellen, staat in een ontwerpbesluit. U kunt binnen zes weken na publicatiedatum mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit opvragen bij de Omgevingsdienst Regio Utrecht. De gemeente bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit.

 

Hoe dient u een zienswijze in?

U omschrijft waarom u het niet eens bent met het maatwerkvoorschrift. U stuurt uw schriftelijke zienswijze naar burgemeester en wethouders van de gemeente, per adres: Omgevingsdienst Regio Utrecht, Postbus 13101, 3507 LC Utrecht of u stuurt een mail naar info@odru.nl. U zet in de zienswijze in elk geval de volgende gegevens:

- uw naam, adres en handtekening;

- de datum;

- met welk maatwerkvoorschrift u het niet eens bent;

- waarom u het niet eens bent met het maatwerkvoorschrift;

- wat de beslissing volgens u moet zijn;

- het zaaknummer Z/22/215845.

 

Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst regio Utrecht via het telefoonnummer 088 – 022 50 00.

 

Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website van de gemeente. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen of mailen met de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 022 50 00 of u stuurt een mail naar info@odru.nl met het zaaknummer Z/22/215845.

Naar boven