Loting tijdelijke standplaats Rietdijk te Breda "De Asterdplas" voor verhuur watersportartikelen en ondergeschikte horeca periode 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023

 

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat er in het kader van openbare orde en veiligheid en voorafgaande aan het vaststellen van het nieuwe standplaatsenbeleid zij tijdelijk één standplaats beschikbaar willen stellen voor de periode van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023 ten behoeve van de verhuur van watersportartikelen (verhuur van kano’s, sup boards en ligbedjes) en ondergeschikte horeca.

 

Onder de voorwaarden:

  • Gedurende evenementen of andere activiteiten (inclusief opbouw en afbraak periode) door het college bepaald kan het voorkomen dat er geen gebruik kan worden gemaakt van de standplaats.

  • De te verlenen vergunning is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

  • Bijbehorende kosten:

    • Standplaatsvergunning: legeskosten à € 75,70, precariobelasting, afvalkosten, verbruikte stroom en water. Deze kosten worden achteraf berekend

Informatie standplaats

Het gaat om de locatie Rietdijk te Breda “De Asterdplas”.

De standplaats is bestemd voor de dagelijkse verhuur van watersportartikelen (verhuur van kano’s, sup boards en ligbedjes) en ondergeschikte horeca.

 

Inschrijven en loting

Als u geïnteresseerd bent in deze beschikbare standplaats, kunt u uw interesse kenbaar maken door het ‘Aanvraagformulier (verkoop)standplaats op particuliere en/of gemeentegrond’ in te vullen. Het formulier is als bijlage bij deze bekendmaking te downloaden. Het volledig ingevulde en ondertekende formulier kunt u tot 15 december 2022 sturen naar bijzonderewetten@breda.nl. De standplaats zal via een loting worden vergund.

Naar boven