Kennisgeving besluit omgevingsvergunning nabij Bloklaan 9 te Loosdrecht

Omgevingsvergunning voor het realiseren van 50 parkeerplaatsen met bijbehorende voorzieningen t.b.v. Fort Spion t.h.v. Bloklaan 9 te Loosdrecht

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van 50 parkeerplaatsen met bijbehorende voorzieningen t.b.v. Fort Spion, t.h.v. Bloklaan 9 te Loosdrecht. Voor deze vergunning is afgeweken van het bestemmingsplan ‘Plassengebied Loosdrecht 2013’ met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3o, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Op 27 oktober 2022 heeft de gemeenteraad van Wijdemeren een verklaring van geen bedenkingen voor dit plan afgegeven. Op 8 september 2022 heeft Gedeputeerde Staten van Noord-Holland een verklaring van geen bedenkingen Wet natuurbescherming voor dit plan afgegeven.

Inzage

Het besluit ligt met ingang van 8 december 2022 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. U kunt de omgevingsvergunning inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl door te zoeken op Bloklaan 9 te Loosdrecht. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.1696.OV04Bloklaan92022-on01

Indien u de stukken digitaal wilt ontvangen, dan kunt u een mail sturen aan info@wijdemeren.nl.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn kunt u tegen het besluit omgevingsvergunning beroep in instellen bij de rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht.

 

 

Naar boven