Vertrokken met onbekende bestemming (BRP)

 

 

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven. Het college van burgemeester en wethouders van Venlo maakt bekend dat besloten is de bijhouding van de persoonslijsten op te schorten van onderstaande personen. Dit betekent dat zij per 15-11-2022datum van verzending van het voornemen tot uitschrijving, niet meer op dat adres staan ingeschreven, maar zijn uitgeschreven naar ‘land onbekend’ of naar het buitenland.

 

 

Naam

Voorletters

Geb.datum

Zaaknummer

Nabbe

W.M.C.P.A.G.

13-02-1977

IBZ-666166

 

De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken en vangt aan één dag na de datum van deze publicatie. Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

a. de naam en het adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit, waartegen het bezwaar is gericht;

d. de gronden van het bezwaar.

Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet.

 

Tegen dit besluit kunt u, evenals een andere belanghebbende, op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na bekendmaking daarvan (zie dagtekening) bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Venlo, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Tevens kan alsdan, indien onverwijlde spoed dat vereist, de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond (sector bestuursrecht) verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen.

Naar boven