Gemeente Valkenburg aan de Geul Kennisgeving voornemen tot verpachting los land nabij Rijksweg te Berg en Terblijt.

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul (hierna te noemen: de gemeente) maakt bekend dat de gemeente voornemens is om één perceel (los land) te verpachten Landbouwbedrijf Drummen (hierna te noemen: Drummen).

Het betreft daarbij het volgende onbebouwde perceel, kadastraal bekend als gemeente:

- Valkenburg Limburg, sectie L, nummer 156, ter grootte van 9.562 m², gelegen nabij de Rijksweg te Berg en Terblijt.

De gemeente is voornemens deze geliberaliseerde pachtovereenkomst aan te gaan met Drummen, omdat het te verpachte perceel alleen verpacht wordt onder de voorwaarden dat Drummen instemt met het gebruik van het gepachte voor (wieler)evenementen, waarbij in concrete gevallen ook belendende percelen in eigendom van Drummen betrokken (dienen te) worden; daarom is er slechts één gegadigde voor voornoemd perceel om te mogen pachten van de gemeente.

Bent u van mening dat u ook in aanmerking dient te komen voor de verpachting van de onroerende zaak omdat u interesse heeft in de pacht van de onroerende zaak en ook aan de gestelde criteria kunt voldoen, dan kunt u dit schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk 22 december 2022 om 12.00 uur aan de gemeente kenbaar maken. In dat geval onderzoekt de gemeente of de verpachting alsnog op basis van een openbare inschrijfprocedure dient plaats te vinden.

Het kenbaar maken van interesse doet u door een e-mail te sturen naar info@valkenburg.nl onder vermelding van "pacht Rijksweg Berg en Terblijt”.

Valkenburg, 8 november 2022.

Burgemeester en Wethouders van Valkenburg aan de Geul,

Naar boven