Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Hoge Naarderweg 3 (AVRO)

Op grond van paragraaf 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Hilversum bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hoge Naarderweg 3 ter visie wordt gelegd.

Het plan

Het plan voorziet in de realisatie van een appartementengebouw van 4 bouwlagen met 16 appartementen. Het nieuwe woongebouw zal worden gerealiseerd tussen het bestaande medisch centrum en het hoofdgebouw van het AVRO-complex. Het woongebouw komt op de plek van het voormalige TV/computer gebouw en de in de jaren 1968-1972 gerealiseerde uitbreiding aan de noordwestzijde van het hoofdgebouw.

Inzien

Op het stadskantoor

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 18 november 2022 tot en met donderdag 29 december 2022 (zes weken) ter inzage in de Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. Het Stadskantoor is iedere werkdag geopend tussen 08.30 - 17.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 - 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter visie gelegde stukken.

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn raadpleegbaar via de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het bestemmingsplan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0402.04bp13HNaarderw3-on01. Daarnaast zijn de documenten ook digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.hilversum.nl, onderdeel (digitale) burgerleeskamer.

Zienswijze

Tijdens de periode dat het ontwerp ter inzage ligt kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijk kan digitaal via de webpagina (https://hilversum.nl/bouwen-verbouwen/reageren-op-plannen-van-gemeente) of via de post. Reacties via de post moeten gericht worden aan de gemeenteraad van de gemeente Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

Informatie

Voor het inwinnen van informatie en het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw S. Wiedemeijer van de Afdeling Leefomgeving, bereikbaar op s.wiedemeijer@hilversum.nl en via 035 - 6292262.

 

Hilversum, 17 november 2022

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hilversum

Naar boven