Publicatie terinzagelegging vastgesteld wijzigingsplan 'Franse pad 1a, Boekel'

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel hebben in de collegevergadering van 25 oktober 2022 besloten om het wijzigingsplan ‘Franse pad 1a, Boekel’ vast te stellen en in procedure te brengen. Het wijzigingsplan, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens openingstijden en is tevens raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl  (IDN: NL.IMRO.0755.BPWBOEKfransepad1a-VA01).

Plan

Het wijzigingsplan voorziet in de realisatie van een bouwvlak in de bestaande woonbestemming ten behoeve van de bouw van één vrijstaande woning. Aangezien het kostenverhaal anderszins is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is geen exploitatieplan opgesteld.

Beroep instellen

Vanaf 10 november 2022 tot 22 december 2022, gedurende zes weken, liggen de stukken ter inzage. Gedurende de genoemde termijn kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op een dergelijk verzoek is beslist. Voor zowel het instellen van beroep als een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie over de hoogte kunt u contact opnemen met de griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

 

Boekel, 10 november 2022

 

Naar boven