Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Eikenlaan 24, Langenboom’

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk maken bekend dat de onderstaand(e) ontwerpbesluit(en) en bijbehorende stukken ter inzage worden gelegd:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan ‘Eikenlaan 24, Langenboom’.

Waar ligt het plangebied?

Het plangebied ligt aan de Eikenlaan 24 in Langenboom. De locatie staat kadastraal bekend als Mill, sectie K nummer 2899.

Wat is de inhoud van het plan?

Ten noorden van Langenboom ligt een voormalig Mobilisatie-complex van defensie. De huidige eigenaar wil de bestaande gebouwen gebruiken voor opslag.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Wij nodigen u uit om het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Deze ligt zes weken ter inzage van woensdag 9 november 2022 tot en met dinsdag 20 december 2022. De stukken zijn digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt zoeken op de plannaam ‘Eikenlaan 24, Langenboom’ of op plannummer NL.IMRO.1982.BPBULaEikenlaan24-ON01.

Het bestemmingsplan is tijdens openingstijden ook in te zien op het Gemeentehuis, Louis Jansenplein 1, in Cuijk. Als u het bestemmingsplan op het gemeentehuis wil inzien vragen wij u contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via ro@landvancuijk.nl of telefoonnummer 0485-854000.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen online via een DigiD-formulier, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Eikenlaan 24, Langenboom’ kunt u online indienen via de website: www.gemeentelandvancuijk.nl/formulieren/zienswijze-indienen. Een schriftelijke zienswijze hierover richt u aan de gemeenteraad van Land van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor algemene informatie over het plan of een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Hoe verloopt de procedure verder?

De zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden beoordeeld door burgemeester en wethouders. Per zienswijze wordt aangegeven of, en op welke wijze de zienswijze heeft geleid tot een aanpassing ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. Het (al dan niet aangepaste) ontwerpbestemmingsplan wordt vervolgens voor definitieve vaststelling voorgelegd aan de gemeenteraad.

Cuijk, 8 november 2022

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk

Naar boven