Gemeente Beesel - Bekendmaking terinzagelegging omgevingsvergunning nieuwbouw loods aan de Krommenhoek 7 te Reuver

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken bekend dat met ingang van donderdag 10 november 2022 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken (tot en met woensdag 21 december 2022) voor een ieder ter inzage ligt de verleende omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken voor de nieuwbouw van een loods aan de Krommenhoek 7 te Reuver.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken maken wij digitaal toegankelijk via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.OVKrommenhoek7-VG01 en via www.beesel.nl onder Inwoners > Bouwen > Bestemmingsplannen, overzicht > Vastgesteld.

Er zijn geen zienswijzen ontvangen op de ontwerp-omgevingsvergunning. Tegen de vergunning kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Ook niet-belanghebbenden kunnen beroep instellen, mits zij een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift dient binnen 6 weken te worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Een beroep schorst de werking van een besluit niet. Daarvoor dient u een verzoek om een voorlopige voorziening te richten tot de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw S. Driessen, Team Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 077-474 92 92.

Reuver, 9 november 2022

 

Naar boven