Inspraak concept Afvalstoffenverordening Stein 2023 en concept Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening Stein 2023

Burgemeester en wethouders van gemeente Stein maken bekend dat de concept Afvalstoffenverordening Stein 2023 en het Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening Stein 2023 op 11 oktober 2022 zijn vastgesteld en voor inspraak zijn vrijgegeven.

De gemeente is verantwoordelijk voor het inzamelen van huishoudelijk afval. De regels voor de manier waarop deze inzameling plaatsvindt, zijn vastgelegd in de Afvalstoffenverordening Stein het bijbehorende Uitvoeringsbesluit Afvalstoffenverordening Stein. De bestaande afvalstoffenverordening en het uitvoeringsbesluit van gemeente Stein zijn verouderd. De gemeente heeft deze documenten daarom geactualiseerd.

Inspraakreactie indienen

De ontwerp Afvalstoffenverordening en het ontwerp Uitvoeringsbesluit liggen 2 weken ter inzage vanaf 17 oktober 2022. U kunt de stukken ook inzien op het gemeentehuis gedurende de reguliere openingstijden.

Gedurende de inzageperiode kunt u uw inspraakreactie op de conceptdocumenten indienen. U kunt deze inspraakreactie richten aan mevr. T. Vaendel onder vermelding van “inspraakreactie afvalstoffenverordening”. Indienen kan als volgt:

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt.

Vervolgprocedure

De gemeente verwerkt alle inspraakreacties in een Nota van Inspraak. Indien nodig en mogelijk passen we de concept documenten naar aanleiding van de ingediende inspraakreacties aan. De Nota van Inspraak en de definitieve concept documenten worden vervolgens ter vaststelling voorgelegd aan de gemeenteraad.

Meer informatie

Voor vragen en/of nadere informatie neemt u contact op met mevr. T. Vaendel via 046-4359393.

Naar boven