Ontwerpbesluit het brandveilig gebruik van een buitenschoolse opvang, Montferlandsestraat 5 te 's-Heerenberg

Voornemen om een vergunning te verlenen voor het brandveilig gebruik van een buitenschoolse opvang op locatie Montferlandsestraat 5 te 's-Heerenberg

De gemeente Montferland is van plan om een Omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor het brandveilig gebruik van een buitenschoolse opvang op locatie Montferlandsestraat 5 te 's-Heerenberg en betreft de volgende activiteiteit(en):

- brandveilig gebruik

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de [lidwoord en type decentrale overheid] van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente Montferland van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 25 november 2022 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit in het gemeentehuis te Didam op afspraak bekijken. De gemeente Montferland bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit, kunt u later alleen reageren op het definitieve besluit als dat tegen uw belangen ingaat. Bezoek voor de openingstijden en het adres van de gemeente Montferland de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

Naar boven