Wijzigingsplan ‘Nistelrodeseweg 17 te Uden en besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidshinder’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend het wijzigingsplan ‘Nistelrodeseweg 17’, alsmede het bijbehorende besluit tot vaststelling hogere waarden Wet geluidshinder te hebben vastgesteld op 27 september 2022. Het wijzigingsplan zal met ingang van 13 oktober 2022 gedurende zes weken, dus tot en met 23 november 2022, samen met het besluit tot vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage liggen.

Hieronder staat waarover het wijzigingsplan gaat. Ook leest u waar u de stukken kunt bekijken, hoe u kunt reageren en hoe het vervolg eruitziet.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het wijzigingsplan maakt de realisatie mogelijk van twee woningen op het perceel aan de Nistelrodeseweg 17 te Uden. Er zijn geen zienswijzen ingediend met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder.

Inzien wijzigingsplan en besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidshinder

U kunt de stukken van het wijzigingsplan en het besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder bekijken tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden.

De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Maashorst, via www.gemeentemaashorst.nl, onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/bestemmingsplannen/overzicht bestemmingsplannen/in voorbereiding’.

Het wijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.1991.WPNistelrodesewg17-VA01.

Instellen beroep

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan vanaf de eerste dag na de terinzagelegging, dus vanaf 13 oktober 2022 gedurende zes weken, dus tot en met 23 november 2022, beroep worden ingesteld tegen de vaststelling van het wijzigingsplan alsmede het bijbehorende besluit hogere Grenswaarden.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden;

  • -

    niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend;

  • -

    niet-belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van (het onderdeel van) het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van bovenstaande besluiten niet.

Inwerkingtreding.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van deze besluiten te schorsen, kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet het spoedeisende belang worden aangegeven. Ook aan een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffiekosten verbonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 0413 281 467.

 

Uden, 12 oktober 2022

Burgemeester en wethouders van Maashorst

Naar boven