Definitief besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor het verbouwen van winkelruimten naar een hotel, restaurant en evenementenruimten, Nobelstraat 80-82 en Venkelstraat 37 in Brielle (Zaaknummer WABO-2021-0258, Esuite 177992021)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle heeft een omgevingsvergunning verleend met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het verbouwen van winkelruimten naar een hotel, restaurant en evenementenruimten, Nobelstraat 80-82 en Venkelstraat 37 in Brielle

1. Het (ver)bouwen van een bouwwerk.

2. Het uitvoeren van een werk, geen gebouw zijnde of van werkzaamheden, ingevallen waarin dat bij een bestemmingsplan is bepaald. 

3. Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met regels ruimtelijke ordening

4. Het maken van een inrit/uitweg.

Voor het indienen van beroep en/of een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning zijn wel zienswijzen ingediend. De definitieve omgevingsvergunning is wel gewijzigd

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken zijn voor een ieder in te zien met ingang van 06-10-2022 t/m 17-11-2022.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken kunnen gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop "Zoeken plannen", waarna u de mogelijkheid heeft de omgevingsvergunning op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van de omgevingsvergunning of het planid-nummer NL.IMRO.0501.Nobelstraat80omgvg-0130. U kunt tevens op afspraak bij de publieksbalie, Slagveld 36 te Brielle, de stukken inzien .

Tegen het besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking van het besluit beroep worden aangetekend.

Rechtbank Rotterdam

Sector Bestuursrecht

Postbus 50951

3007 BM ROTTERDAM

Voor het digitaal indienen van het beroepsschrift zie www.rechtspraak.nl. De mogelijkheid tot het indienen van een beroepsschrift staat open voor belanghebbenden die:

• tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

• aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen;

• tegen de wijzigingen in het definitieve besluit

Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.

Het indienen van een beroepsschrift schorst de werking van het besluit niet. Mocht er een belang zijn dat het besluit niet in werking treedt, dan kan er een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen een termijn van zes weken treedt het besluit pas in werking nadat over het verzoek een beslissing is genomen. Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden (motivering) van het beroep. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van beroep en/of een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

[V,H1]Ik weet niet hoe dit in Brielle precies gaat, kunnen stukken ook online via website ingezien worden of alleen op afspraak?

 

Naar boven