Vastgesteld bestemmingsplan “Eindhovenseweg 29”

[urgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat de gemeenteraad op 20 september 2022 het bestemmingsplan: ‘Eindhovenseweg 29’ (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP00207-0301) gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie een nieuw complex op de locatie Eindhovenseweg 29 (voorheen Restaurant De Meiboom) bestaande uit 14 appartementen.

Ter inzage 

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorend raadsbesluit ligt vanaf 29 september 2022 tot en met 9 november 2022 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt bij de gemeenteraad. Daarnaast kan ook door belanghebbenden, die geen zienswijzen hebben ingediend, beroep worden ingesteld, voor zover dit beroep zich richt tegen de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het plan.

U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Een vastgesteld bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het, indien u tijdig beroep heeft ingesteld, mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan binnen de beroepstermijn, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Waalre, 28 september 2022

Naar boven