Verkoop gemeentelijke grond

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van het perceel kadastraal bekend, gemeente Boxmeer sectie N nummer 1240 welk perceel is gelegen naast het klooster te Sambeek, tussen Torenstraat 41 en 41a. De gemeente is voornemens voornoemde bouwkavel te verkopen aan de partij, die de kavel zal betrekken bij de herontwikkeling van het voormalige kloostercomplex in de vorm van onder andere de realisatie van appartementencomplex.

De verkoop van voornoemde grond maakt integraal deel uit van de herontwikkeling van de locatie van het voormalige klooster.

Gelet op het Didam-arrest is publicatie van deze voorgenomen verkoop vereist.

Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop door de gemeente, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u uw zienswijze op voornoemde verkoop kenbaar te maken.

De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt 20 kalenderdagen na deze publicatie. Uw zienswijze (schriftelijk) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (emailadres: gemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. Kavel 500 Klooster Sambeek, zaaknummer Z/21/743487.

Wenst u enkel een nadere toelichting, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@landvancuijk.nl  de behandelend ambtenaar neemt in dat geval contact met u op.

 

Naar boven