Stoppen bestemmingsplanprocedure ‘Blaarthemseweg 83’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veldhoven maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Blaarthemseweg 83 niet verder in procedure zal worden gebracht.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Blaarthemseweg 83’ 

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Blaarthemseweg 83 welke voorziet in het wijzigen van een bestaand onderwijsgebouw en de bouw van 18 aan het onderwijs gerelateerde woningen heeft eerder van vrijdag 8 maart 2019 tot en met donderdag 18 april 2019 ter inzage gelegen.

Stopzetten procedure

In overleg met de initiatiefnemers is gebleken dat de ontwikkeling in deze vorm niet wenselijk en haalbaar is. De procedure is daarom stopgezet.

Zienswijzen

Op het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijzen ingediend. Er vindt geen inhoudelijke behandeling van deze ingediende zienswijzen meer plaats omdat de bestemmingsplanprocedure is stopgezet.

Toekomstige ontwikkeling

De initiatiefnemers zijn een verkenning gestart voor een aangepast bouwplan op het perceel. Wanneer hier meer over bekend is, volgt meer informatie.

Heeft u vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven