Kennisgeving verleende omgevingsvergunning: het verbouwen van de pastorie met boerderij, Pastoor van der Plaatstraat 26 te Rijpwetering, W2022/062

Verzenddatum: 13 juli 2022

 

Activiteit(en): bouwen, monument en afwijken van het bestemmingsplan

 

Procedure afwijken: art. 2.12-1a 2º Wabo (Buitenplans)

 

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem hebben d.d. 29 augustus 2022 besloten om de aanvraag om omgevingsvergunning W2022/062 te verlenen.

De omgevingsvergunning W2022/062 is zonder inhoudelijke wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan verleend.

 

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De omgevingsvergunning ligt van 1 september t/m 11 oktober 2022 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. De omgevingsvergunning kan gedurende de openingstijden digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken via www.kaagenbraassem.nl.

 

Hoe kunt u reageren?

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank ’s Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschor- tende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een afschrift van het ingediende beroep- schrift dient meegezonden te worden.

---

Naar boven