Bekendmaking ontwerp Wijzigingsplan Werveld 1, Oeffelt (Land van Cuijk)

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk maken bekend dat het onderstaand ontwerp Wijzigingsplan met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd:

  • 1.

    Het ontwerp Wijzigingsplan Werveld 1, Oeffelt.

  • 2.

    Voor deze ontwikkeling wordt geen exploitatieplan ter inzage gelegd. Er is een anterieure overeenkomst opgesteld voor het verhaal van de kosten.

Waar ligt het plangebied?

Het plangebied ligt in het buitengebied en kadastraal bekend onder gemeente Boxmeer, sectie Z, nr. 4066, plaatselijk bekend Werveld 1 Oeffelt.

Wat is de inhoud van het plan?

Op het perceel wordt de geldende bestemming “maatschappelijk-dierenopvang” gewijzigd in “wonen”. Het betreft een voormalig honden- en kattenpension dat is beëindigd. Het perceel krijgt de bestemming “wonen” waarmee de bestemming planologisch in overeenstemming wordt gebracht met de feitelijke situatie.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Wij nodigen u uit om het ontwerp Wijzigingsplan met bijlagen in te zien. Deze liggen zes weken ter inzage van :

donderdag 1 september 2022 t/m woensdag 12 oktober 2022 . De stukken zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

U kunt onder andere zoeken op adres “Werveld 1, Oeffelt” met plannummer NL.IMRO.1982.WPOeWerveld1-ON01.

Als u een uitgeprint exemplaar in wilt zien, dan kunt u een afspraak maken met de behandelend medewerker Paul Pesch van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0485-854000.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp Wijzigingsplan indienen. Een schriftelijke zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van Land van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE.

Voor algemene informatie over het plan of een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de behandelend medewerker.

Hoe verloopt de procedure verder?

De zienswijzen op het ontwerp Wijzigingsplan worden beoordeeld door burgemeester en wethouders. Per zienswijze wordt aangegeven of, en op welke wijze de zienswijze zal leiden tot een aanpassing van het ontwerp Wijzigingsplan.

Het (al dan niet aangepaste) ontwerp Wijzigingsplan wordt vervolgens definitief vastgesteld door burgemeester en wethouders.

Cuijk, 31 augustus 2022.

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk

Naar boven