Vastgesteld wijzigingsplan “Gemertseweg 19, Oploo” (Land van Cuijk)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Gemertseweg 19, Oploo’ is vastgesteld en ter inzage wordt gelegd.

Inhoud vastgestelde wijzigingsplan

Het plangebied ligt aan de Gemertseweg 19 in Oploo en betreft het wijzigen van de bestemming “horeca” in “wonen” van het geldende bestemmingsplan “Buitengebied Sint Anthonis 2013” voor het perceel kadastraal sectie I, nr. 355 plaatselijk bekend als Gemertseweg 19, Oploo (voormalige horeca-vestiging) ten behoeve van het bouwen van één woning; Voor het plan is tevens een ontheffing Hogere waarde Wet geluidhinder verleend omdat gebleken is dat de geluidbelasting op de west- en oostgevels van de woning te hoog was;

Ter inzage vastgesteld wijzigingsplan

Het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage van : donderdag 1 september 2022 t/m woensdag 12 oktober 2022.

U kunt de stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1982.WPOpGemertseweg19-VA01.

Op afspraak kan het plan digitaal worden ingezien. Maak hiervoor een afspraak met de behandelend medewerker Paul Pesch van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0485-854000 onder vermelding van zaaknummer : Z/21/032932.

Beroep

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Tevens kan gelijktijdig om voorlopige voorziening worden verzocht. Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State. Vermeld het zaaknummer : Z/21/032932.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking op 13 oktober 2022, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Cuijk, 31 augustus 2022.

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk,

Naar boven