Ontwerpbestemmingsplan Herinrichting Boerhaavelaan ter inzage

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Herinrichting Boerhaavelaan gedurende 6 weken ter inzage ligt vanaf 25 augustus 2022. Dit doen zij op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Bij het ontwerpbestemmingsplan behoort geen exploitatieplan.

Plangebied en doel

Op dit moment wordt gewerkt aan de herinrichting van de Boerhaavelaan. Door de nieuwe inrichting komt de Boerhaavelaan iets meer in de richting van het nieuwbouwproject Centrum Zuid te liggen. Een klein gedeelte van de laan komt te liggen op grond die nu de bestemming “woongebied” heeft. Om de beoogde nieuwe inrichting mogelijk te maken is een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Herinrichting Boerhaavelaan ligt met ingang van 25 augustus gedurende een periode van 6 weken voor iedereen ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering NL.IMRO.0542.BPKLBoerhaavelaan-on01 en op www.krimpenaandenijssel.nl/boerhaavelaan.

De stukken kunt u ook inzien in de hal van het raadhuis, Raadhuisplein 2 in Krimpen aan den IJssel. U kunt het ontwerpbestemmingsplan alleen inzien tijdens de openingsuren bij het Publiekscentrum. Als u de stukken op papier wilt inzien verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken door telefonisch contact op te nemen via het algemene telefoonnummer 14 0180.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan de gemeenteraad van de gemeente Krimpen aan den IJssel, postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u een afspraak te maken. Dat doet u via telefoonnummer 14 0180. Een zienswijze kunt u ook per e-mail sturen naar gemeente@krimpenaandenijssel.nl. In uw e-mail aangeven dat het om een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Herinrichting Boerhaavelaan gaat.

 

Naar boven