Uitgebreide procedure omgevingsvergunning Volmolenweg 16 en 25

Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ontvangen voor het veranderen van een melkrundveehouderij, gelegen aan Volmolenweg 16 en 25 te Veldhoven.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij deze vergunning hebben verleend. Het besluit is op 9 augustus 2022 verzonden aan de aanvrager.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u van 26 augustus 2022 tot en met 6 oktober 2022 inzien. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente via omgevingsloket@veldhoven.nl of via telefoonnummer 14-040. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer V. Jacobs van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 06 85.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld tot en met 6 oktober 2022 door de belanghebbenden die:

- zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpbeschikking;

- het oneens zijn met de wijzigingen die in de beschikking ten opzichte van de ontwerpbeschikking zijn aangebracht;

- redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over de ontwerpbeschikking.

Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u beroep instelt en gemotiveerd worden, ondertekend te zijn en voorzien zijn van een datum. Het beroepschrift moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Indien spoed dit vereist, kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek door de voorzieningenrechter is beslist.

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2018-6814 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven