Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een dakkapel, Kogge 48 in Brielle (Zaaknummer WABO-2022-0198, Esuite 18653-2022)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een dakkapel, Kogge 48 in Brielle

1. Het bouwen van een bouwwerk

Een omgevingsvergunning wordt bij het college aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het college u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Wanneer neemt het college een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Het college heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 02-08-2022. Gemeente Brielle neemt daarover waarschijnlijk 27-09-2022 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert Gemeente Brielle een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de Gemeente Brielle. Dit kan via het telefoonnummer 0181-471111.

 

Naar boven