Ontwerp bestemmingsplan Pastoor Slingerstraat te Giesbeek

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Zevenaar maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan “Pastoor Slingerstraat te Giesbeek” met ingang van 4 augustus 2022 gedurende zes weken door iedereen kan worden ingezien.

Inhoud van het bestemmingsplan

Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een omzetting van de bestemming Groen naar een woonbestemming en de realisatie van acht sociale levensloopbestendige huurwoningen aan de Pastoor Slingerstraat te Giesbeek.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 4 augustus 2022 inzage voor het indienen van zienswijzen. De stukken zijn op afspraak door iedereen gedurende openingstijden in te zien in het gemeentehuis Zevenaar, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Het is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: https://0299.ropubliceer.nl/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.BP05PASTOORSLINGER-ON01.

Zienswijzen

Een ieder kan in de periode van 4 augustus 2022 tot en met 14 september 2022 een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan “Pastoor Slingerstraat te Giesbeek” naar voren brengen bij de gemeenteraad van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelingen zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw R. van Aartsen tel: (0316) – 595111.

 

Naar boven