Ontwerpbestemmingsplan Zaltbommel, herontwikkeling Thorbeckestraat

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zaltbommel, herontwikkeling Thorbeckestraat ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de locaties van het zwembad Akwamarijn, sporthal De Ring en Pétanquevereniging Jeu de Bommel te herontwikkelen tot woongebied.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende documenten van donderdag 4 augustus 2022 tot en met woensdag 14 september 2022 voor iedereen ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl. De informatie vindt u onder bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen.

Ook kunt u ze bekijken tijdens de openingstijden bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel. Neem hiervoor contact op met het Omgevingsloket via 14 0418 of omgevingsloket@zaltbommel.nl. Het gemeentekantoor ligt aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

 

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze (opmerkingen) aan de gemeenteraad duidelijk maken. Wij ontvangen deze graag schriftelijk. Dit kan op twee manieren.

Elektronisch: info@zaltbommel.nl

Op papier: Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel.

In de zienswijze neemt u op: omschrijving van het (voorgenomen) besluit waar uw zienswijze over gaat, uw naam en adres, datum, telefoonnummer, handtekening en de motivering van uw zienswijze.

U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor naar de afdeling Leefomgeving via 14 0418 en maak een afspraak.

Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.0297.ZBMBP20220010-OW01.

 

Crisis- en herstelwet

Op het besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Vragen?

Neemt u dan contact op met de afdeling Leefomgeving.

Naar boven