Kennisgeving Ontwerp bestemmingsplan Parapluherziening Geluid Aan De Noord, herziening Van Hennaertweg

 

 

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis van het feit dat het bestemmingsplan Parapluherziening Geluid Aan De Noord, herziening Van Hennaertweg in voorbereiding is.

 

De Parapluherziening Geluid Aan De Noord, herziening Van Hennaertweg regelt het volgende:

het voegt de percelen Van Hennaertweg 20 en 22 weer toe aan het industrieterrein, zodat de bedrijfsactiviteiten van Stedin en Tennet mogelijk blijven. Om dit mogelijk te maken moet de geluidzonering weer worden toegevoegd.

 

Over het voornemen voor de actualisering wordt op grond van artikel 1.3.1. tweede lid, Bro nog geen mogelijkheid geboden tot het indienen van zienswijzen. De procedure is op dit moment nog niet zover gereed dat er stukken ter inzage kunnen worden gelegd. Gestreefd wordt dit in augustus te laten plaatsvinden. De stukken zullen dan ter inzage worden gelegd en advies zal worden ingewonnen bij de relevante overlegpartners die de gemeente gebruikelijk raadpleegt in het kader van de voorbereiding van ruimtelijke plannen (ex artikel 3.1.1. Bro). De bekendmaking zal worden gepubliceerdopde gemeentepagina van Het Kontakt, op www.overheid.nl en op www.alblasserdam.nl.

 

Alblasserdam, augustus Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

 

Naar boven