Ontwerp omgevingsvergunning ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’

Ter inzage ligt:

 

  • 1.

    Ontwerp omgevingsvergunning ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’

  • 2.

    Ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid ‘‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best maakt bekend dat met ingang van 3 augustus tot en met 13 september 2022 de ontwerp omgevingsvergunning ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’ en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel 4687’ ter inzage liggen.

Ter inzage omgevingsvergunning

De ontwerp omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de ontwikkeling van één woning gelegen op de percelen kadastraal bekend gemeente Best, sectie K, nummer 4687 gelegen aan de Kruisbeemdenweg.

Op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, ligt de ontwerp omgevingsvergunning ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. De ontwerp omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.ovLandgoedKBb-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl. De ontwerp omgevingsvergunning kan tijdens de openingstijden tevens worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Zienswijze indienen

In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met Esther Gans via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over de ontwerp omgevingsvergunning neemt u dan contact op met Esther Gans via telefoonnummer 14 0499.

Ter inzage ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’

Op 10 juli 2022 is een aanvraag ontvangen om het vaststellen van hogere waarde voor wegverkeerslawaai Het college van burgemeester en wethouders is voornemens de gevraagde hogere waarden te verlenen. Op grond van artikel 110 c, 1e lid van de Wet geluidhinder en het bepaalde in afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’ met alle daarbij behorende stukken gedurende bovengenoemde termijn ter inzage. Het ontwerpbesluit is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl., als een van de bijlagen van de ontwerp omgevingsvergunning. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.ovLandgoedKBb-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl. Het ontwerpbesluit kan tijdens de openingstijden tevens worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Zienswijze indienen

Tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’ kunnen belanghebbenden gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Deze zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best.

Heeft u vragen over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid ‘Landgoed Kleinbroek, kadastraal perceel K 4687’ neemt u dan contact op met de vakgroep Milieu via telefoonnummer 14 0499.

Best, 2 augustus 2022

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven