Ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening Initieel OP Valkenburg aan de Geul 2020 – kwaliteitsbijdrage Camping ’t Geuldal’.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf donderdag 28 juli tot en met woensdag 7 september 2022 het ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening Initieel OP Valkenburg aan de Geul 2020 – kwaliteitsbijdrage Camping ’t Geuldal’ (NL.IMRO.0994.BP2018004-ON01) ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen kadastraal bekend gemeente VKB, sectie P nummer 174 en gemeente HHM, sectie A nummer 2847 en plaatselijk bekend Geulweg/Gemeentebroek en Groeve Curfsweg ongenummerd te Valkenburg en is bedoeld om de vereiste kwaliteitsbijdrage voor de van Camping ’t Geuldal juridisch planologisch te borgen door aan perceel 2847 de bestemming ‘Natuur’ toe te kennen. De bestemming van perceel 174 blijft ongewijzigd, maar wordt vanwege de onlosmakelijke samenhang meegenomen in de herziening van het bestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan is op de volgende wijze in te zien:

  • digitaal via de website https://www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • analoog (de papieren versie) in het gemeentehuis, uitsluitend op afspraak via het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente, te bereiken via tel.14 043.

Bij verschillen tussen de digitale en de analoge versie is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Camping ’t Geuldal’ wordt gelijktijdig door de gemeente Meerssen ter inzage gelegd.

Zienswijzen

Gedurende de ter inzage termijn kan iedereen, zowel schriftelijk als mondeling, onder vermelding van: ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening Initieel OP Valkenburg aan de Geul 2020 – kwaliteitsbijdrage Camping ’t Geuldal’ een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan indienen. Een zienswijze dient gericht te worden aan de gemeenteraad en kan per post gestuurd worden naar: postbus 998, 6300 AZ te Valkenburg. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en reden/omschrijving van de zienswijze. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar via tel. 14 043.

 

Valkenburg, juli 2022

Naar boven